Loading

FAQ - Heldige Kartoffel

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål om vores værktøj på listen nedenfor. Er dit specifikke spørgsmål ikke på listen? Send os en besked via Facebook.

FAQ - Heldige Kartoffel

Heldige kartoffel er 100 % gratis og kan bruges ubegrænset antal gange uden nogen begrænsninger.

Vi har brug for, at du logger ind med Facebook med tilladelse til "Læs indhold opslået på siden" og "Læs brugerindhold på din side" for at få adgang til dine opslag og kommentarer til dit opslag. Hvis du vil bruge Heldige Kartoffel til at annoncere vinderen har vi brug for tilladelse til oprette en kommentar på din side (Valgfrit).

Dette kan ske, når du forsøger at få adgang til kommentarer fra indlæg, der ikke er dine, hvis dit adgangstoken er udløbet, eller hvis vi ikke har tilladelse til at se din side. Log venligst ud og log ind, tjek om du har tilladt de korrekte tilladelser.

Beklager, vi understøtter i øjeblikket kun Facebook-sider. Vi har ikke tilladelser til at modtage kommentarer fra en personlig Facebook-konto.

Nej, vi gemmer eller sælger ikke nogen af dine Facebook-data. Alt sker på klientsiden og gemmes i din browser. Opdatering af cache, cookies og fjernelse af vores app fra Facebook-apps vil fjerne alle dine personlige data. Vi vil aldrig sælge nogen af dine Facebook-data.

Om heldige kartoffel

'Heldige Kartoffel' er et gratis værktøj til hurtigt at vælge en vinder af en Facebook-konkurrence fra kommentarerne til dit opslag på din facebook side. Værktøjet kan bruges GRATIS uden begrænsninger.

Tak fordi du vælger at bruge den Heldige Kartoffel.

Vælg en vinder af din konkurrence

Den nemmeste måde at udvælge en tilfældig vinder af en Facebook konkurrence.

Læs mere...

Regler og retningslinier for Facebook konkurrencer

At forstå, hvad der er tilladt på Facebook, er en vigtig del af beslutningen om, hvordan du skal køre din konkurrence.

Læs mere...

Afhold en facebook konkurrence

Hvilke Faceook-konkurrencer du kan køre, og hvilke der er bedst til at engagere dit publikum.

Læs mere